¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Accurett

Accurett: La solució definitiva a les taques

Elimina les teves taques amb precisió gràcies a la crioteràpia

Accurett elimina de forma definitiva les imperfeccions de la pell, com són les taques de l’edat o del sol, a través d’una tècnica de congelació de màxima precisió. En tant sols uns segons i sense dolor, diràs adéu a les teves taques per sempre.

Com funciona la crioteràpia? 

Consisteix en l’aplicació de fred sobre la pell.

La crioteràpia s’utilitza de forma habitual per tractar les imperfeccions de la pell. Congela el fluid intercel·lular per destruir les cèl·lules, de manera que s’aplica als trastorns de la pell per congelar i destruir el teixit no desitjat.

El tractament amb Accurett no requereix una preparació especial, s’aplica durant 2-5 segons en cada zona a tractar. En àrees més grans, s’aplica amb un moviment circular o creuat per tal de cobrir tot el teixit afectat.

Un cop realitzat el tractament, es poden formar butllofes, granulacions i/o crostes sobre la zona afectada. Això provocarà la generació d’un nou teixit de 10 a 15 dies després de l’aplicació.

Resultats efectius i visibles des de la primera sessió: 

Accurett és efectiu des de la primera aplicació. Una sessió no hauria de demorar-se més de 10 minuts, una tècnica excepcional i ràpida per tractar els trastorns de la pigmentació.

 

 

TAULA DE TRACTAMENT

Preu per 1 zona:

Tractament 5 mm  29€

Tractament 10 mm  39€

Tractament 15 mm  49€

Preu per més de 2 zones (mínim 3):

Tractament 5 mm  20€

Tractament 10 mm  27€

Tractament 15 mm  34€

 

SUBIR