¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Microdermoabrasió


Microdermoabrasió amb punta de diamant

 

Pristine ™ és un innovador sistema antienvelliment per rejovenir la pell danyada pel sol i reduir les arrugues. 
És molt efectiu en àrees sensibles com el rostre, el coll i les mans.

 La microdermoabrasió consisteix en l’exfoliació mecànica i controlada de les capes més superficials de la pell, que comprèn l’estrat corni i granulós, podent arribar eventualment a la dermis papil·lar.

Com a conseqüència d’aquesta exfoliació, es produeix la consegüent regeneració cel·lular i un increment en la producció de col•làgen. S’observa un increment en l’elasticitat i el to de la pell i s’eliminen taques produïdes per l’exposició solar. Tant les línies d’expressió com les arrugues desapareixen o s’atenuen.• Exfoliació: utilitzant diamants reals ajustats densament en puntes precises de tractament, es remou suaument la capa externa de l’epidermis i les cèl•lules escamoses i mortes.

•Rejoveniment de la pell: ofereix una succió completament ajustable, li dóna a l’usuari un nivell de confort per estimular la circulació sanguínia.

• La microdermoabrasió: s’utilitza prèviament abans de començar qualsevol tractament facial. Es pot combinar amb qualsevol higiene facial ja que en potencia els resultats finals.

TAULA DE TRACTAMENT

Sessió inicial: 6-8
Freqüència de la sessió: 1 setmanal
Durada de la sessió: 60 minuts
Preu tractament: Des de 60€ (veure abonaments)

 

SUBIR