¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Tècniques Naturals

Al centre KORR ens preocupem per la teva salut interior i exterior. De la mà de Carles Sánchez (Expert en Flors de Bach, Coach Master en PNL i certificat internacional en CoachingxValors), t’oferim un conjunt de tècniques naturals que tenen com a objectiu principal saber més com funcionem mentalment, emocionalment i energèticament, és a dir com el que és el nostre ésser, un tot unificat.

· El mètode Floral del Dr. Bachun sistema natural, compost per 38 essències florals. Un mètode energètic (vibracional), holístic, que ajuda a restablir la salut, tot contribuint a harmonitzar les disfuncions als camps físic, emocional, mental i espiritual de tots els éssers vius, siguin aquests humans, animals o vegetals.

· PNL (Programació Neurolingüística): Aquest sistema ens permet saber com construïm els nostres pensaments i així poder reconèixer i aprofitar les nostres habilitats per realitzar canvis en nosaltres mateixos i en els altres.

· CoachingxValorsUn mètode pas a pas que explica com portar a la pràctica el model teòric definit per Simon Dolan amb el qual aconseguiràs descobrir-te a partir de l’alineació dels teus valors per aconseguir viure una vida plena.

Tres sistemes potentíssims per treballar l'”Aquí i Ara” i així aconseguir els canvis que desitgem en nosaltres mateixos. Tots tenen la mateixa filosofia: l’harmonia entre la ment, el cos i l’ésser, com un TOT. Per això a KORR ho treballem de manera conjunta, ja que són dos mètodes que es relacionen i complementen entre si, i així potenciem els resultats a l’hora de reviure canvis en el nostre interior i en la presa de decisions.

Així, acompanyem a les persones perquè puguin aconseguir tot allò que es proposin i que vulguin aconseguir; i gràcies a les millors tècniques de PNL i de CoachingxValors combinats amb les essències Florals del Dr. Bach, assoleixin l’èxit en els seus objectius.

 

Si vols conèixer més aquests tres mètodes:

florsdebach_banner  pnl_banner

 

* Les teràpies naturals que apliquem no substitueixen ni exclouen l’atenció o el tractament mèdic o farmacològic convencional prescrit per professionals sanitaris.

SUBIR