¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Radiofreqüència Ionica

Comprova l’efecte Ionica:

Radiofreqüència segura, no invasiva, indolora i eficaç. Tecnologia avançada en tractaments facials i corporals. IONICA és un sistema de Diatermia que ofereix un tractament segur, eficaç, no invasiu i sense temps de recuperació.

Amb IONICA TCS aconseguirà una pell més saludable, hidratada, lluminosa, rejovenida i ferma, i una figura remodelada sense cel·lulitis.

Com treballa la radiofreqüència Ionica?

És un sistema de Radiofreqüència monopolar i bipolar d’última generació, indicada en aplicacions facials i corporals. Incorpora un innovador sistema amb control de temperatura automàtic que ofereix un tractament segur i comfortable, sense els inconvenients i els riscos de les Radiofreqüències convencionals.

Cada tractament és únic, haurem de diagnosticar el teixit i tractar-ho d’una forma personalitzada.

Quines zones es poden tractar?

La versatilitat de IONICA TCS ens permet tractar qualsevol zona tant facial i corporal:
Facial: Contorn d’ulls, mentó, coll i escot.
Corporal: Braços, abdomen, glutis, cartutxeres, cara interna de genoll i cuixa.

Què aconseguim amb IONICA TCS?

Amb aquest tractament, utilitzat en corporal, es vol aconseguir una important reducció i remodelació de la pell corporal, aconseguint efecte lífting sense intervenció quirúrguica. El camp electromagnètic provoca en la cèl·lula un diferencial del potencial elèctric, transformant-se en energia. El teixit es beneficiarà gràcies als seus efectes bioestimuladors i tèrmics.

El tractament complert d’una zona pot ser variable en funció del problema a tractar i de les variables individuals de cada persona. El tractament NO és molest i l’únic que es percep és un escalfament de la zona.

A KORR portem a terme molt rigorosament els tractaments de radiofreqüència i seguim un protocol propi a partir dels nostres estudis i experiència.

Aplicacions de la radiofreqüència Ionica (corporal): 
– Millora de la cel·lulitis.
– Remodelació i tensat de la pell corporal.
– Reducció del contorn.
– Estries.

 

TAULA DE TRACTAMENT

Sessions mínimes: 10

Freqüència de la sessió: 2 sessions setmanals

Durada de la sessió: 45 minuts

Preu: A partir de 65€

SUBIR