¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Radiofreqüència Facial NuERA TIGHT

 

Tractament facial NuERA TIGHT Radiofreqüència mono i bipolar

 

La radiofreqüència (RF) s’ha tornat cada vegada més popular en els últims anys, ja que els pacients desitgen modelar les àrees problemàtiques de manera còmoda i sense temps d’inactivitat. D’aquesta necessitat neix NuERA:

 

Com treballa NuERA?

 

NuEra Tight amb tecnologia FocalRF utilitza 5 freqüències diferents per a marcar la profunditat de penetració de l’energia. En escalfar diferents capes específiques de la pell i del teixit aconsegueix el tibat de la pell.

 

Per què triar el tractament NuERA?

 

NuERA Tight és una plataforma revolucionària i no invasiva per a l’allisat de la pell, adequada per a una àmplia gamma de tipus de la pell i zones facials i corporals. Pot tractar una varietat de condicions controlant la profunditat de l’escalfament mitjançant l’ús de les peces de mà monopolars o bipolars amb diferents grandàries d’elèctrodes.

  • Reafirma i tonifica els músculs des de l’interior i tensa la pell
  • Resultats visibles immediats i eficàcia duradora

 

És adecuat per a mí?

La majoria de les persones interessades en el tractament poden realitzar-lo sense problema, però els tractaments Lumenis basats en l’energia no són adequats per a tothom i comporten alguns riscos.

El tractament NuEra no és adequat per a pacients amb marcapassos, desfibril·ladors o qualsevol dispositiu electrònic implantat, així com els implants de metall en la zona de tractament. Encara que és molt estrany, els riscos poden incloure danys en la textura natural de la pell, enrogiment, inflor, blaus i picor. Asseguri’s de consultar amb l’especialista abans de realitzar-se el tractament.

Quan veuré els resultats?

Veurà i sentirà una millora d’aspecte natural immediatament després del seu primer tractament. Per a obtenir els millors i més duradors resultats, es recomanen entre 6 – 8 sessions.

 

Què puc esperar després del tractament?

És bastant normal sentir una sensació de calor en la zona tractada i una mica de tensió muscular.

 

 

 

Resultats: Abans i després 

Fotos de pacients reals amb resultats NuERA:

 

TAULA DE TRACTAMENT

Preu: Des de 65 € (consultar abonaments).

SUBIR