¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Promocions Làser: 4+1 i 6+2 en sessions de depilació làser!

dijous, 17 setembre 2020

ARA ÉS EL MOMENT! REALITZA LA TEVA DEPILACIÓ LÀSER AL CENTRE KORR

Estàs pensant en realitzar-te un tractament de depilació làser? Ara és el moment ideal! Al nostre centre podràs gaudir d’una depilació amb la què obtindràs uns resultats increïbles amb LightSheer DUET a un preu inigualable gràcies a l’oportunitat que se’t presenta amb la nova promoció que t’oferim:

  • 4 SESSIONS LÀSER + 1 SESSIÓ LÀSER (gratuïta) I 6 SESSIONS LÀSER +2 SESSIONS LÀSER (gratuïtes)

Vols gaudir de depilació làser ràpida i segura? D’un servei de màxima qualitat, al millor preu? Ara a KORR Mataró  t’ho posem fàcil oferin-te una promoció especial amb la què podràs gaudir de cinc sessions al preu de quatre o si ho prefereixes, de vuit sessions al preu de sis. 

Confia en KORR Mataró, el teu centre d’estètica. Posem al teu abast la millor maquinària i última tecnologia per oferir-te un servei de qualitat. L’efectivitat, rapidesa i seguretat que t’assegurem amb LightSheer DUET no l’ha obtindràs en cap altre centre. Aconseguiràs resultats visibles en poques sessions i veuràs com el pèl no desitjat desapareix ràpidament gràcies a la tecnologia vacuum amb la que treballa, aportant una velocitat i confort incomparable!

Deixaràs passar l’oportunitat?

Contacta amb nosaltres i aconsegueix les teves sessions de la millor Depiació Làser de Diode.

 

Etiquetado bajo: , ,
SUBIR