¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Promocions Depilació Làser Febrer!

dimecres, 05 febrer 2020

Gaudeix de la millor depilació làser aquest mes de Febrer!

Del 5 al 29 de Febrer, al nostre centre KORR Mataró, aprofita’t de les 2 promocions especials que t’oferim en depilació làser Light Sheer Duet:

  • Bono de 3 sessions de pit i abdomen + regal 2 sessions *

  • 99€* cames senceres*, engonals i aixelles

Vols provar una sessió de depilació làser de màxima qualitat, al millor preu ? Necessites fer-te sessions de repàs anual ? Aprofita’t de les promocions que t’oferim.

Vine a conèixer l’eficàcia del revolucionari sistema de Depilació Làser de Diode: més ràpida, més eficaç, pràcticament indolora, i més econòmica !

LightSheer DUET, la millor maquinària de qualitat, d’alta velocitat, utilitza l’última generació de làser de díode amb tecnologia vacuum per eliminar el borrissol no desitjat, amb més velocitat i confort que amb qualsevol altre mètode.

No esperis més i deixa’t sorprendre pels resultats ! S’aconsegueix una depilació efectiva, duradora i permanent, amb millors resultats que altres làsers del mercat.

*Promoció subjecte a preus de tarifa (No subjecte a abonaments). *Promoció cames subjecte a mínim 2 sessions. Vàlida del 5 al 29 de febrer de 2020.

Etiquetado bajo: , , ,
SUBIR