¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Nou tractament facial revolucionari!

dimarts , 09 setembre 2014

web_Korr_Pure

La RF 3DEEP, basada en una tecnologia única al mercat, representa l’última generació en el desenvolupament de sistemes per al tractament de la pell i remodelat corporal. Els resultats són apreciables immediatament.

Pure+ ofereix absoluta flexibilitat mitjançant diferents aplicadors fàcilment intercanviables, per oferir diferents tractaments i els més efectius en funció de cada persona. És apropiat per a qualsevol tipus i color de pell, i s’adapta perfectament a diversos tractaments.

Pure + ofereix resultats duradors en el temps, amb una contínua millora de l’aparença i textura de la pell durant mesos després del tractament. Pure + ho aconsegueix mitjançant la remodelació del col·lagen natural que es troba en la teva pell.

Amb aquest tractament, utilitzat en facial, es vol aconseguir una important reafirmació i tensat de la pell, aconseguint l’efecte lífting sense intervenció quirúrguica.

El tractament complert d’una zona s’aconsegueix entre 8 i 10 sessions (1 o 2 semanals) si bé, aquest nombre pot ser variable en funció del problema a tractar i de les variables individuals de cada persona.

Aplicacions de PURE+ 3DEEP:

  • Tractament anti-arrugues a la cara, coll i escot.
  • Revitalització i tensat de la pell (efecte lífiting).
  • Millora cicatrius d’acné.
  • Regeneració cel·lular.

 

SUBIR