¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ONDA

Digues adéu a la cel·lulitis, amb les revolucionàries ones Coolwaves™!

Revolucionàries ones Coolwaves™. Microones intel·ligents i perfeccionades, excepcional en totes les aplicacions de remodelació corporal. Apunten selectivament a les cèl·lules grasses per reduir els dipòsits de greixos localitzats d’una forma segura, eficaç i no invasiva.

Un tractament agradable i no invasiu. Una ona intel·ligent, dirigida únicament a cèl·lules grasses per accelerar el seu metabolisme i fer-les desaparèixer.

 

El primer sistema de remodelació corporal que destaca en totes les aplicacions:

La nova font de microones de DEKA va ser desenvolupada per proporcionar un sistema no invasiu, per tal d’actuar de manera eficaç sobre les principals imperfeccions que requereixen remodelació corporal.

 

Greix Localitzat

Cel·lulitis

Tensat de la pell i Reafirmació

 

Per a major seguretat i comoditat del pacient, les peces d’ús estan equipades amb un sistema de refrigeració integrada que actua com una barrera entre la font de Coolwaves™ i la pell. Això crea una capa termal que protegeix l’epidermis i la dermis, permetent que l’acció es concentri en la pell profundament en el greix objectiu. Per això CoolwavesTM no produeix risc de punts calents en la pell, com els elèctrodes utilitzats en els sistemes de radiofreqüència.

 

 

Resultats: Abans i Després

Fotos de pacients reals amb resultats positius amb Onda en reducció de greixos, cel·lulitis i molt més.

 

 

 

 

 

TAULA DE TRACTAMENT

Sessions inicials: 6-8

Freqüència de la sessió: 1 quinzenal

Durada de la sessió: en funció dels mòduls a tractar

Preu: A partir de 50 € / mòdul 15×15

 

 

SUBIR