¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

LEGEND PRO+

 

Tractament facial amb Legend m2

 

Per què Legend m2?

De rejoveniment de la pell i regeneració de col·lagen profund, a la tonificació dels músculs facials. Llegend M2 TM el tractament arriba a diferents profunditats de la pell, arribant al greix i múscul, en un tractament facial completament nou.

  • Combini tecnologies per obtenir millors resultats
  • Reafirma i tonifica els músculs facials des de l’interior i tensa la pell
  • Resultats visibles immediats i eficiència duradora
  • Un tractament curt, normalment indolor i sense temps d’inactivitat

 

Què és?

Teràpia combinada Lumenis Legend M2

La teràpia combinada Lumenis Legend M2 es tracta d’una tècnica de tractament no quirúrgic que utilitza dues tecnologies principals i clínicament provades per arribar a diferents nivells de pell, cèl·lules i músculs més eficaçment. Aquest tractament de la pell completament personalitzat proporciona resultats immediats que es mantenen a llarg termini.

És correcte per a mi?

La majoria de les persones interessades en el tractament pot fer-ho sense problema, però l’energia basada en els tractaments Lumenis no són adequats per a tots i comporten alguns riscos.

El tractament Legend M2 no és adequat per a pacients amb marcapassos, desfibril·ladors o qualsevol dispositiu electrònic implantat, així com els implants de metall a la zona de tractament. Encara que és molt rar, els riscos poden incloure danys en la textura natural de la pell, enrogiment, inflor, blaus i picor. Assegureu-vos de consultar amb l’especialista en el tractament abans de realitzar-se la teràpia Legend M2.

 

Què puc esperar?

Quan veuré els resultats?

Veurà i sentirà una millora d’aspecte natural immediatament després del seu primer tractament. Per obtenir els millors i més duradors resultats, es recomanen entre 3-5 sessions cada 4-6 setmanes.

Què puc esperar després de l’tractament?

Podeu experimentar una mica de enrogiment o inflor, depenent de l’tractament individual establert per a vostè per l’especialista. Això pot durar un parell d’hores i fins a uns pocs dies. En els dies següents, pot ser que vegi i senti minúscules crostes que es curaran i desapareixeran de forma natural. Cada tractament de Legend M2 dura uns 30 minuts, després pot tornar a les seves activitats diàries de forma immediata.

 

Com funciona?

El tractament Legend M2 TM combat els signes d’envelliment combinant les dues ‘M’s:

  • Escalfament Macro volumètric de el teixit amb RF TriPollar®: Desencadena la regeneració de les fibres de col·lagen i d’elastina, mitjançant el lliurament d’energia RF focalitzada en la dermis profunda. Les fibres contretes creen un efecte immediat de tibat de la pell.
  • Micro escalfament precís dels punts focals assistits per RF Hybrid EnergyTM. S’estimula la regeneració d’una pell nova i sana mitjançant l’aplicació d’elèctrodes ultrafins assistits per RF. Les micro lesions controlades desencadenen la producció de nou col·lagen, elastina i àcid hialurònic.

Aquest efecte combinat de macro i micro, únic a Legend M2 TM, regenera el col·lagen i renova la pell perquè es vegi tonificada i tensa.

¿També vol la teràpia per al seu cos? El tractament Legend Body és ideal per al tibat de la pell, el contorn corporal i la reducció de la cel·lulitis.

 

 

Resultats: Abans i Després

Fotos de pacients reals amb resultats positius amb LegendPro+

Sessions inicials: 6

Freqüència de la sessió: (Tractament personalitzat) Cada 1 o 2 setmanes

Durada de la sessió: 1h aprox.

Preu a partir de 70€

VolumDerm (microagulles) i RF Fraccional (preus a consultar)

SUBIR