¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

LEGEND PRO+

 

Tractament corporal Legend Body

 

Per què escollir el tractament Legend Body?

Des del tibat de la pell i el rejoveniment fins a la remodelació corporal i la reducció de la cel·lulitis. El tractament Legend Body arriba diferents profunditats de la pell, arribant fins el greix i el múscul, en un tractament corporal totalment nou

  • Combina tecnologies per obtenir millors resultats
  • Reafirma i tonifica els músculs des de l’interior i tensa la pell
  • Resultats visibles immediats i eficàcia duradora

 

¿Què és?

Teràpia combinada Lumenis Legend body

És un tractament no quirúrgic que utilitza dues tecnologies líders, clínicament provades, per aconseguir diferents nivells de pell, cèl·lules i músculs de manera més efectiva. És un tractament completament personalitzat que combina l’energia de RF per al tibat de la pell i la reducció de l’volum amb l’activació muscular per obtenir els resultats de tonificació i lífting.

És adequat per a mi?

La majoria de les persones interessades en el tractament poden realitzar-ho sense problema, però els tractaments Lumenis basats en l’energia no són adequats per a tothom i comporten alguns riscos. El tractament Legend Body no és adequat per a pacients amb marcapassos, desfibril·ladors o qualsevol dispositiu electrònic implantat, així com els implants de metall a la zona de tractament. Encara que és molt rar, els riscos poden incloure danys en la textura natural de la pell, enrogiment, inflor, blaus i picor. Assegureu-vos de consultar amb l’especialista abans de realitzar el tractament.

 

Què puc esperar?

¿Quan veuré els resultats?

Veurà i sentirà una millora d’aspecte natural immediatament després del seu primer tractament. Per obtenir els millors i més duradors resultats, es recomanen entre 6 – 8 sessions.

¿Què puc esperar després de l’tractament?

És bastant normal sentir una sensació de calor a la zona tractada i una mica de tensió muscular, a l’igual que després d’un entrenament.

Cada tractament de Legend Body dura uns 30 minuts, després pot tornar a les seves activitats diàries de forma immediata.

 

Com funciona?

El tractament Legend Body tensa la pell, tonifica els músculs, redueix la cel·lulitis i remodela el cos per obtenir resultats desitjats a llarg termini:

  • La tonificació muscular a través de la tecnologia DMATM (Dynamic Muscle Activation) permet arribar al més profund per estimular els músculs i impulsar la circulació perquè la pell aparegui tonificada i tensa.
  • TriPollar® RF desencadena la regeneració de les fibres de col·lagen i d’elastina mitjançant l’escalfament controlat de la dermis profunda. Les fibres contretes creen un efecte de tibat de la pell de forma immediata.

 

Li interessa també el tractament facial?

El tractament no invasiu Legend M2TM és ideal per al rejoveniment de la pell, la regeneració profunda de l’col·lagen, la reducció de les arrugues i la tonificació dels músculs facials per crear un efecte lífting.

 

 

Resultats: Abans i Després

Fotos de pacients reals amb resultats positius amb LegendPro +

TAULA DE TRACTAMENT

Sessions combinades amb la plataforma d’equips corporals.

Durada de la Sessió. 50’aprox.

Preu a partir de 59€

SUBIR