¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Geneo

 

Geneo és l’equip de tractament facial definitiu per aconseguir una pell més jove, fresca i naturalment més atractiva.

Ofereix un tractament facial únic, 3 en 1, que funciona tant a l’exterior com a l’interior de la pell, combinant tecnologies clínicament provades: Tripollar RF, Oxygeneo i Ultrasound. Amb aquestes tecnologies s’aconsegueixen, amb els processos naturals del cos, renovar i reomplir la pell.

 

 

3 TECNOLOGIES EN 1

Geneo consta de 3 manípuls: OxyGeneo, TriPollar RF i Ultrasound. Tres tecnologies innovadores que poden utilitzar-se per separat per gaudir dels seus beneficis, o combinar-se per aconseguir un efecte sinèrgic complet.

 

 

OXYGENEO®

Refresca i millora la textura i el to de la pell amb el concepte 3-en-1: Augmenta els nivells d’oxigen a la pell, exfoliant-la suaument i preparant-la per l’absorció dels ingredients actius.

 

 

 

TRIPOLLAR® RF

Renova la pell mitjançant l’estimulació de la producció de fibres de col·lagen i elastina, a través de l’alliberament d’energia de Ràdio Freqüència focalitzada d’una manera segura i efectiva.

 

 

 

 

ULTRASOUND

Millora el flux sanguini i l’absorció dels ingredients actius mitjançant l’aplicació d’ones d’ultrasò a la pell. Aconsegueix millorar notablement la nutrició de la pell.

 

 

 

COM FUNCIONA?

REESTRUCTURA

El col·lagen i l’elastina són els principals blocs de construcció de la pell, i el seu esgotament dóna com a resultat línies fines i arrugues. Gràcies a l’aplicador de ràdiofreqüència Geneo Tripollar, aconseguim la remodelació i reposició de fibres de col·lagen i elastina de manera natural. Aquest tractament aplica calor suau a les capes de la pell, millorant l’aparença d’arrugues i línies fines, per a una fermesa visible i efecte lífting de la pell.

REVITALITZA 

El revolucionari tractament Geneo ofereix el triple efecte únic d’oxigenació natural, exfoliació i absorció d’ingredients actius. Al aplicar un suau massatge amb la càpsula i el gel, es crea una reacció que utilitza processos fisiològics naturals, elevant naturalment els nivells d’oxigen a la pell. Finalitzem el tractament amb el sèrum, que introdueix ingredients beneficiosos per a la pell.

Aquest agradable i refrescant tractament resulta en la revitalització immediata de la pell des del primer tractament, i s’enforteix i es manté encara més durant tota la sèrie de tractaments recomanats.

MILLORA 

Les ones d’ultrasons introduïdes a la pell, milloren el flux sanguini i ajuden a millorar l’absorció dels ingredients actius. Aquest tractament segur i indolor produeix una millora visible de la textura i el to de la pell.

 

 

BENEFICIS

Resultats immediats

Fórmules efectives que proporcionen resultats immediats i duradors per revitalitzar, purificar i rejovenir la pell, aconseguint una millora general de la textura i aparença d’aquesta.

Personalitzat i versàtil

Un equip únic que utilitza 3 tecnologies poderoses que s’adapten a les teves necessitats i desitjos específics.

Segur i agradable

Tecnologies provades i validades que fan de GENEO un tractament segur i agradable.

 

 

 

 

 

TAULA DE TRACTAMENT

Sessions inicials: 6 sessions.

Freqüència de la sessió: 1 sessió setmanal.

Durada de la sessió: 1 hora aprox.

Preu: Des de 75 € (consultar abonament).

 

 

SUBIR