¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

El nostre centre

KORR Mataró és un centre especialitzat en tractaments innovadors d’estètica científica (depilació làser diodo, tractaments facials, remodelació corporal, fototeràpies, etc.) que duen a terme professionals altament qualificats. Sempre a l’avantguarda de les últimes tecnologies, amb equips d’última generació.

Va ser el primer centre en oferir la Depilació Làser de Diodo, al centre de Mataró! Aquest sistema de depilació làser, és el més revolucionari del mercat, ja que ofereix millors resultats, amb menys temps i més econòmic.

KORR no és un centre com tants d’altres. Som un centre en el que també posem èmfasi en oferir un tracte familiar en un entorn càlid, suau i relaxant, i on procurem que l’estada de cada client sigui especial. Realitzem un assessorament d’imatge previ per potenciar la teva bellesa, o bé d’estudi de la pell en cas de la depilació làser. Les nostres instal·lacions estan perfectament acondicionades perquè et sentis bé i còmode en tot moment, des de la teva arribada i fins al final del teu tractament o visita.

30 ANYS AL VOSTRE SERVEI

Carles Sànchez i Mònica Almirall vam fundar el nostre propi centre l’any 1994 anomenat “Vítalis”. Vam començar molt joves, quan encara estàvem estudiant, i durant molts anys vam estar compaginant els estudis amb la nostra activitat professional.

Al principi, els nostres serveis eren tractaments bàsics d’estètica tradicional i teràpies manuals, incorporant al poc temps altres serveis com els raigs uva, ungles, etc.

Pero les nostres inquietuds professionals i les demandes dels nostres clients, van fer que de mica en mica anéssim introduïnt altres ofertes com una estètica més moderna i tecnificada i els serveis de benestar.

Aquests inicis van ser en un local situat a l’Avinguda Perú, on vam ser-hi vuit anys però que aviat se’ns va quedar petit, traslladant-nos posteriorment a un local molt més gran, situat a la Ronda Països Catalans.

En aquest nou centre vam ser-hi uns anys oferint tot tipus de serveis, on teníem un equip professional fantàstic i on cadascú sabia quines eren les seves funcions i responsabilitats. Vítalis era un centre que obria des de les 9 del matí fins a les 10 de la nit. També eren altres temps.

Però de vegades hi ha moments a la vida en els que es necessita fer un canvi i a nosaltres ens va arribar. Va ser el moment de simplificar tot allò que havíem fet tan gran i plantejar-nos un nou projecte que estigués mes d’acord amb les nostres expectatives professionals.

És per això que, per tercera vegada, vam prendre la decisió de dedicar-nos a la nostra feina d’una manera més personalitzada, més delicada i més específica de cara als nostres clients.

I així arribem a l’última fase de la nostra història professional: KORR

Un centre on estem molt a gust, on treballem amb moltes ganes i on intentem oferir els millors serveis. Un centre on la nostra formació es continuada, i apostem constantment per invertir en els equips més sofisticats i efectius del mercat, oferint sempre les tecnologies més avançades dins de la nostra àrea d’estètica científica.

Des d’aquí volem agraïr a tots els nostres clients, i amics, tot el que ens heu donat durant aquests 25 anys i no dubteu que seguirem treballant per tots vosaltres i per aquells que vulguin confiar en nosaltres en el futur.

 

Carles Sànchez i Mònica Almirall

SUBIR