¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Flors de Bach

florsbach

“La salut depèn del fet que estiguem en harmonia amb el nostre interior
Dr. Edward Bach

Qui va ser el Dr. Bach?

Edward Bach fou un metge gal·lès (1886-1936) que va excel·lir en la investigació en el camp de la Bacteriologia i de l’Homeopatia. Guiat pel seu amor i respecte a la natura i a tots els éssers vius, va desenvolupar un mètode natural, senzill d’aplicar i extraordinàriament efectiu, conegut com les Flors de Bach.
L’any 1930 va abandonar la seva pròspera consulta i va marxar a Gal·les on, seguint la seva fina intuïció, es va convertir en el seu propi laboratori, comprometent-se en la recerca que culminaria amb la troballa i la sistematització de les 38 essències florals que componen el seu mètode.

Què és el mètode floral del Dr. Bach?

El mètode Floral del Dr. Bach és un sistema natural, compost per 38 essències florals. Constitueix un mètode energètic (vibracional), holístic, que ajuda a restablir la salut, tot contribuint a harmonitzar les disfuncions als camps físic, emocional, mental i espiritual de tots els éssers vius, siguin aquests humans, animals o vegetals.

És un mètode fiable?

El mètode del Dr. Bach s’aplica des de fa més de 80 anys. Existeix molta experiència en el seu ús a gairebé tots els països del món. Centenars de llibres i publicacions en diversos idiomes en donen bona fe. L’any 1983 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va publicar un estudi dirigit a les administracions sanitàries dels seus estats membres, en el qual es menciona explícitament el sistema del Dr. Bach.

Com es recomanen les essències de Flors de Bach?

Per al Dr. Bach, la ment és la part més sensible de la nostra personalitat i el lloc on, abans que a cap altre, apareixen els indicis de disharmonia que, en no ser corregits, podrien cristal·litzar en alteracions físiques o mentals. Per tot plegat, s’utilitza l’entrevista com a font més fiable d’informació verbal i no verbal.

Existeixen contraindicacions, efectes secundaris o incompatibilitats?

En no tractar-se de medicaments, les flors de Bach poden ser preses per tothom, fins i tot nadons, dones embarassades, ancians, etc. No tenen efectes adversos o secundaris i no hi ha possibilitat de sobredosificació. Són totalment compatibles amb qualsevol altre mètode o medicina convencional. En cap cas el mètode Floral del Dr. Bach substitueix la tasca del metge o d’altres professionals de la salut.

Cal estar malalt per prendre Flors de Bach?

No. Totes les persones tenim actituds i sentiments negatius, que generen una determinada energia capaç d’actuar en contra nostra i dels qui ens envolten. Aquest fet constitueix en si mateix un conflicte, una disharmonia, que més endavant es pot materialitzar en una alteració física, emocional o mental. Ajudant a corregir aquesta tendència negativa contribuïm a prevenir el desenvolupament d’alteracions, al mateix temps que millorem com a persones.

 

 
* Les teràpies naturals que apliquem no substitueixen ni exclouen l’atenció o el tractament medic o farmacològic convencional prescrit per professionals sanitaris.

SUBIR