¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Depilació Làser Diode

cap_lightsheer

LightsheerDuet_maquina

LightSheer DUET

DEPILACIÓ LÀSER DIODE D’ÚLTIMA GENERACIÓ

Vine a conèixer el revolucionari sistema de Depilació Làser de Diode: més ràpida, més eficaç, pràcticament indolora, i més econòmica!

Les principals característiques d’aquest sistema de depilació làser són:

– ALTA VELOCITAT
– SENSE ANESTÈSICS
– PRÀCTICAMENT INDOLOR
– TOT TIPUS DE PELL

En aquests moments, som el primer i únic gabinet que ofereix aquest servei de depilació làser al centre de Mataró, amb la millor maquinària de qualitat, Lightsheer Duet.

 

UNA SOLUCIÓ MILLOR PER ELIMINAR EL PÈL NO DESITJAT

Potser et sorprengui saber que virtualment tot el teu cos està cobert de pèl. La majoria és molt fi i clar, resulta invisible a simple vista. Però quan el pèl es fa més fosc i gruixut es torna visible en zones en què no resulta estètic. I aquest pot ser el moment de considerar la depilació làser.

LA DEPILACIÓ LÀSER, UNA SOLUCIÓ MÉS EFICAÇ

Es pot assegurar que en general s’aconsegueix una depilació efectiva, duradora i en alguns casos permanent. LightSheer DUET d’alta velocitat utilitza l’última generació de làser de díode amb tecnologia vacuum per eliminar el borrissol no desitjat, amb més velocitat i confort que amb qualsevol altre mètode.

COM FUNCIONA LIGHTSHEER DUET?

Després de realitzar una exploració al client, s’estudien les característiques de la seva pell i el seu pèl, determinant els paràmetres d’energia lumínica a utilitzar en cada cas, per a poder maximitzar els resultats de la depilació làser.

LightSheer DUET produeix un feix de llum més ampli i altament concentrada. La llum emesa és absorbida pel pigment localitzat en els fol·licles pilosos. Durant el procediment, els polsos de làser per a una fracció de segon, permetent al cabell absorbir llum i escalfar-se. A mesura que s’escalfa, el bulb resulta danyat, de manera que s’obstaculitza de manera significativa la capacitat de tornar a créixer. Gràcies al gran tamany de l’espot, el procés tracta nombrosos fol·licles pilosos simultàniament, fent que el tractament sigui molt més ràpid que les alternatives tradicionals de depilació làser.

LightSheer DUET presenta dues opcions de manípul en funció de les necessitats de cada moment:
– El manípul d’alta velocitat que utilitza tecnologia vacuum en combinació amb la llum de díode làser per aconseguir un tractament ràpid i còmode de grans superfícies. Una esquena o unes cames poden ara ser tractats en 15 a 20 minuts, sense necessitat de cremes tòpiques anestèsiques ja que tan sols provoca lleus molèsties durant la seva realització (com un petit pessic).
– El manípul amb refrigeració Chilltip ® per a àrees més petites. LightSheer DUET permet personalitzar el tractament per a cada tipus de pèl , de pell i d’estil de vida.

Consulta preus dels abonaments de depilació làser LightseerDuet, clicant aquí

 

PREGUNTES FREQÜENTS:

La depilació làser requereix diverses sessions. En general, els clients hauran finalitzat el tractament entre la 6a o 10a sessió depenent de cada fototipus de pell i pèl. L’ideal és deixar passar entre sessió i sessió de 10 a 12 setmanes.

El coneixement de la durada dels seus resultats a mitjà o a llarg termini va augmentant dia a dia paral·lelament al pas del temps. Els treballs realitzats garanteixen l’eliminació del pèl entre un 70% i un 85%.
Amb la qual cosa si és convenient el 20% o 30% restant en casos concrets n’hi haurà prou amb fer una sessió anual de manteniment.
Es pot assegurar que en general s’aconsegueix una depilació efectiva, duradora i en alguns casos permanent.
Segons estudis recents, el làser de díode LightSheer DUET aconsegueix depilacions permanents en un elevat percentatge de fol·licles pilosos, sent el més segur en tractar pells fosques.
Això es deu al fet que el làser de díode, en tenir una longitud d’ona més llarga, no competeix tant amb la melanina de l’epidermis, amb la qual cosa el risc d’incloure pigmentació o cremada superficial és menor.

El client ha d’acudir a la consulta sense haver-se depilat amb cera o un altre mètode que arrenqui el pèl d’arrel, almenys 4 setmanes abans del tractament. El sistema depilatori apropiat per abans d’una sessió amb làser, és el rasurat amb fulla.
La hidratació de la pell és una situació necessària per mantenir-la en condicions saludables i protegir-la. És convenient aplicar locions hidratants de manera habitual pre i post tractament amb làser de díode LightSheer DUET.

Els efectes secundaris rarament es donen i, si es produeixen, solen ser d’escassa importància i desapareixen en poques hores. Poden incloure vermellor i coïssor al voltant del fol·licle pilós, que són, de fet, els resultats clínics positius i indiquen que el fol·licle ha respost al tractament. La majoria de les persones tornen a les seves activitats normals immediatament.

. Embaràs o lactància
. Sospita de transtorns immunodepressors (tumors , VIH …)
. Infeccions de la pell (èczemes, herpes zòster o simple, cicatrius queloides, etc)
. Trastorns febrils
. Tractaments mèdics fotosensibilitzants (Roacutàn , TIGASON, etc.), esperar mínim 6 mesos.
. Tatuatges
. Diabetes
. Epilepsia
. Exposició solar (menys de 7 dies).
SUBIR