¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Depilació Làser Díode

Primelase Excellence

DEPILACIÓ LÀSER DÍODE D’ÚLTIMA GENERACIÓ

Vine a Korr Mataró  a conèixer el revolucionari sistema de Depilació Làser de Díode: més ràpida, més eficaç, pràcticament indolora, i més econòmica!

 

Les principals característiques d’aquest sistema de depilació làser són:

– ALTA VELOCITAT
– SENSE ANESTÈSICS
– PRÀCTICAMENT INDOLOR
– TOT TIPUS DE PELL

 

A Korr utilitzem la millor tecnologia per una depilació làser de qualitat en un temps rècord:

EFICAÇ:

La tecnologia làser de díode de Primelase elimina tot el pèl no desitjat del rostre i el cos de forma altament efectiva gràcies a l’alta potència i la focalització de l’energia per atacar de forma directa el fol·licle pilós.

El làser de díode de Primelase aplica un fes de llum d’alta potència que incideix de forma precisa sobre el pigment del fol·licle, és a dir, sobre la melanina, no sobre la pell. D’aquesta manera provoca la destrucció tèrmica de les cèl·lules responsables del creixement del pèl.

Primelase Excellence pot utilitzar-se en tots els fototips de pell i és apte per a totes les èpoques de l’any (també a l’estiu en pells bronzejades!).

 • Normalment, el pèl clar en pells fosques és més difícil de depilar que el pèl fosc en pells clares, però Primelase Excellence ofereix resultats òptims en ambdós casos.

El làser de Primelase garanteix la seguretat i l’efectivitat en totes les sessions, eliminant fins i tot el pèl residual per aconseguir una depilació definitiva.

RÀPID

Primelase és un dels tractaments de depilació definitiva més ràpids del mercat. Aconsegueix una depilació làser de qualitat en un temps rècord:

 • Cames completes en 6 minuts
 • Part inferior de les cames en 3 minuts
 • Braços en 3 minuts cadascun
 • Aixelles en 1 minut
 • Pit i abdomen d’home en 2 minuts

Segons l’àrea del cos una sessió completa pot durar entre 5 i 30 minuts.

CÒMODE

Per l’alta potència del làser, es podria esperar dolor, però gràcies al seu sofisticat sistema de refredament és un tractament molt més confortable que altres.

Es tracta d’un refredament per contacte que manté l’epidermis, on es troben les terminacions nervioses, a un fred constant de 5 graus.

Per tant, és un tractament ideal per persones amb alta densitat de pèl o amb baixa tolerància al dolor.

Podràs tornar a la teva rutina habitual immediatament després del tractament, ja que no requereix cap temps de recuperació ni repòs.

BONO JOVE

A més, et recordem que si tens entre 15 i 25 anys pots gaudir d’un 40% de descompte en depilació làser.

 

PREGUNTES FREQÜENTS Pre-Tractament:

El tractament com a norma general és entre 6 i 10 sessions, que dependrà del tipus de pell i pèl de cada persona i la seva evolució. L’interval entre cada sessió és cada 2 mesos i mig. Normalment, entre les sessions no hi haurà pèl visible, i no s’ha de tornar a fer el tractament fins a la següent sessió.

La depilació Primelase Excellece aconsegueix l’eliminació permanent del pèl a través de sessions successives. Tot i que la qualitat de la depilació també depèn de la persona i del tipus de pèl, la potència superior del làser assegura resultats excel·lents en tots els casos, també en  pèl fi, clar i en pells fosques.

Sí, Primelase compta amb característiques que permeten el seu ús durant l’estiu i en pell bronzejada; inclou un mode dinàmic que permet una acumulació de calor en el pèl en condicions segures per la pell, que es calenta poc.

Abans de la sessió s’aconsella:

 1. Evitar medicaments o suplements fotosensibles els 3 dies previs al tractament
 2. El sistema depilatori apropiat per abans d’una sessió amb làser és el rasurat amb fulla, o crema depilatòria 24 hores abans de la sessió. Cal evitar la depilació amb cera o un altre mètode que arrenqui el pèl d’arrel, almenys 4 setmanes abans del tractament.
 3. Evitar les càmeres solars o exposició al sol els 3 dies previs al tractament
 4. El dia del tractament evitar l’ús de cremes, desodorant, olis o qualsevol altre producte a l’àrea del tractament

PREGUNTES FREQÜENTS durant el Tractament:

Tot i que l’alta potència faria esperar que el tractament fos dolorós, el seu sofisticat mètode de refredament per contacte l’epidermis, que conté les terminacions nervioses, es manté a un fred constant de 5 graus que fa el tractament confortable.

Una sessió dura entre 5 i 30 minuts depenent de l’àrea.

PREGUNTES FREQÜENTS Post-Tractament:

El tractament de depilació làser no impedeix realitzar cap de les activitats de la vida diària, sense temps de recuperació ni repòs.

Únicament suggerim seguir les recomanacions post tractament per a millors resultats:

 1. Aplicar una crema o gel hidratant (tipus aloe vera o similars)
 2. Evitar traumatismes i manipulacions a l’àrea del tractament
 3. Aplicar protecció solar (30 – 50 SPF) a la zona del tractament

Evitar realitzar banys molt calents, aigües termals, saunes o activitats que impliquin alta sudoració els primers 3 dies post tractament.

Si, el tractament de depilació làser no t’impedeix realitzar cap de les teves activitats de la vida diària ja que no té un temps de recuperació ni repòs, únicament et suggerim seguir les recomanacions post tractament per a tenir millors resultats.

Et recomanem esperar un parell d’hores després de la teva sessió de depilació abans de maquillar-te, això permetrà que la teva pell torni al seu estat natural abans d’aplicar qualsevol producte.

SUBIR