¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

CooLifting

CooLifting: tractament facial revolucionari• És el tractament més espectacular i ràpid per a desafiar el temps: 5 minuts per treure’s 10 anys.

• Efecte lífting immediat: allisa i il·lumina la pell, elimina les arrugues superficials i redueix les arrugues profundes.

• Efecte rejoveniment durador: intensa estimulació de col·lagen, elastina, regeneració dèrmica, millora de la textura i qualitat de la pell.

Què és?

Coolifting és un sistema patentat revolucionari, que permet realitzar un impactant tractament facial mitjançant un mètode segur, ràpid i eficaç.

Com funciona?

La pistola CooLifting projecta sobre els teixits facials un potent flux de CO2 i àcid hialurònic, a molt baixa temperatura i alta pressió, combinat amb una elevada concentració d’actius nebulitzats.

Què es nota durant i després de la sessió?

El procediment és indolor.
La pressió i temperatura amb la qual s’apliquen els actius estan tècnicament controlades i la seva percepció no suposa cap molèstia. Després de la sessió no es requereix cap cura especial.

Quantes sessions necessito?

Coolifting, en una sola sessió de 5 minuts, li donarà a la teva pell l’aparença de fa 10 anys.
L’interval entre futures sessions serà aconsellat de manera personalitzada per l’especialista.

  • Sessió única: Efecte immediat en una sola sessió, efecte lífting: allisa i il·lumina la pell, elimina arrugues superficials i redueix les arrugues profundes.
  • Tractament d’atac i de xoc: 8 sessions durant un mes (2 per setmana) per efecte rejoveniment: intensa estimulació de col·lagen, elastina, regeneració dèrmica, millora de la textura i qualitat de la pell.
  • Tractament manteniment: una sessió cada 15 dies.

productos_coolifting

 

PRODUCTES COOLIFTING:

El tractament Coolifting consta de diferents tipus de vials que s’apliquen, juntament amb els cartutxos de CO2, amb la pistola Coolifting en cada tractament. S’aplica un vial i un cartutx de gas a cada sessió. Tipus de productes:

  • Coolifting: producte original per a un efecte antiaging general i lluminositat a força d’àcid hialurònic i elements tensors. Indicat per a tot tipus de pells.
  • Coolifting CoolClear: Producte per afegir un efecte clarificant i unificació del to de la pell a l’efecte antiaging. Especialment indicat per a pells amb diferències de pigmentació. A la base d’elements original de Coolifting s’afegeix àcid kòjic, Vitamina C i àcid glicòlic.

 

Preu per sessió des de 50€

SUBIR