¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

S.O.S, la meva pell s’ofega amb la mascareta!

dimecres, 09 setembre 2020

 

Com ha anat l’estiu? Espero que hagueu gaudit i carregat energies tant com jo, tenint en compte tot el que estem vivint, i també anant prenent consciència de totes les adaptacions a les que ens hem hagut d’acostumar a causa de la COVID-19.

Durant aquests dies de vacances he pogut dedicar-me a observar i fixar-me en tot allò que passa el meu voltant. Normalment passo moltes hores al centre atenent-vos, molt centrada en oferir-vos els millors tractaments i serveis i, quan surto, m’agrada aixecar la mirada fora del centre d’estètica i observar el que m’envolta.

Una de les coses en les que més m’he fixat, ha estat en la gran quantitat de comentaris negatius de la gent respecte la obligatorietat de dur mascareta en aquesta nova normalitat.

Les mascaretes protegeixen la nostra salut i la dels altres davant del virus que ens ataca però, per altra banda, ofega la nostra pell. La falta d’oxigen no la deixa respirar i com us comentava en anteriors publicacions, la pell és l’òrgan més gran del cos i necesitem cuidar-la.

Hem d’oxigenar i cuidar la nostra pell facial ara més que mai.

L’ús continuat de la mascareta pot provocar lesions a la nostra pell, causades per la fricció i la falta d’oxigenació que genera aquesta oclusió permanent.
Segons expliquen els experts en dermatologia les lesions o microlesions que poden sorgir són:
·Descamació en el nas, galtes i pòmuls, provocada per la fricció constant de la mascareta.
·I sobretot, augment de granets a la cara, especialment a les persones més propenses a tenir acne, les quals han de tenir molta una cura i controlar aquests brots, sobretot ara després de l’estiu.
L’explicació a aquestes reaccions està vinculada a l’increment de la humitat generada sota de la mascareta, augmentant el creixement de bacteris a la pell, on es generen fongs, dermatitis seborreica, rosàcia i reaccions al·lèrgiques.
D’aqui la importància d’oxigenar ara més que mai la nostra pell.

Us deixo 8 claus pràctiques per la cura de la pell a casa:

  1. Utilitzar netejadors i tònics adients per la teva pell.
  2. Netejar la pell (sobretot a la nit).
  3. Protegir i hidratar els llavis.
  4. Aplicar fred local en cas d’inflamació/edema.
  5. Evitar maquillatges i productes greixosos.
  6. Utilitzar la cosmetologia adient per la teva pell.
  7. Utilitzar protecció solar.
  8. No posar-te la mascareta immediatament després d’aplicar-te un producte (deixa passar uns minuts).

Si seguiu aquests 8 consells, us puc garantir que tindreu una pell ben cuidada.

Tot i així, no oblideu la importancia de realitzar tractaments professionals a cabina, per aconseguir arribar a les capes més profundes de la pell, i poder sanejar-la, deixant-la suau, fresca i lliure d’impuresses, per tal d’evitar les lesions que ens expliquen els experts.

Com sempre, dir-vos que en el nostre centre KORR, tenim totes les eines necessàries i l’última tecnologia per poder satisfer tots els teus desitjos i necessitats en bellesa i benestar.

FELIÇ DIA !

                Mónica Almirall, directora de KORR Mataró.

Etiquetado bajo: , ,
SUBIR