¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Quin és l’òrgan més gran del cos?

divendres, 21 setembre 2018

 

 

Si diem que s’estén per tot el cos, que mesura aproximadament 2 metres quadrats i que pesa uns 5 kg, potser ja et fas una idea de quin és, oi?

Si encara tens algun dubte, podem dir que la seva funció més vital és la de protegir-nos, com una barrera, del medi que ens envolta: del sol, la contaminació… És a dir, de qualsevol agent exterior que ens pugui afectar. Doncs sí, estem parlant de la PELL.

Els professionals que ens dediquem a cura de la pell n’estudiem tres capes importants:

– L’epidermis: és la part més superficial i és on trobem l’estrat corni i els melanòcits que pigmenten la pell, i que en alguns casos ens produeixen les antiestètiques taques.

– La dermis: aquesta segona capa de teixit és més profunda i és rica en col·lagen i elastina, proteïnes que aporten consistència i elasticitat a aquest gran òrgan. La dermis és unes 30 vegades més gruixuda que l’epidermis i el 80% està composta d’aquestes proteïnes, que tenen com a funció principal la humectació natural de la pell, conservant l’aigua i la hidratació.

– La hipodermis: és la capa més profunda i s’hi troba el teixit adipós, on s’acumula el greix. És un teixit més lax que ens proporciona flexibilitat en el moviment del cos. És ric en vasos circulatoris, terminacions nervioses, regulació tèrmica…

A partir d’aquí us podríeu preguntar: si la pell ja té aquestes proteïnes naturals, quin és el motiu de l’aparició de les arrugues, l’envelliment, la pèrdua de lluminositat i la flaccidesa? La resposta és la deterioració biològica natural d’aquesta cadena d’aminoàcids i proteïnes. A causa de l’edat biològica ja no treballen igual i necessiten ser estimulades per seguir mantenint la seva funció.

Hi ha altres factors que acceleren aquest procés d’envelliment cel·lular. L’excés d’exposició solar, el fum del tabac, una nutrició pobra en verdures i fruites i l’estrès emocional són algunes de les causes que acceleren el procés d’envelliment. Amb tot això, ja tens més informació per lluir una pell més lluminosa, amb una sensació de tibantor i reafirmació, perquè cada vegada que et toquis i et miris et sentis i et vegis una pell fresca, clara i rejovenida.

COM? A KORR

A Korr portem 25 anys cuidant, acariciant, estimulant i relaxant aquest òrgan, el més gran i extens del cos. Nosaltres tenim la tecnologia més avantguardista, que combinem amb els principis actius més innovadors per rejovenir aquestes tres capes tan importants que tots tenim.

 

SUBIR