¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ONDA, tractament revolucionari amb reconeixements internacionals 

dimecres, 20 febrer 2019

 

L’innovador sistema ONDA, utilitzat per tractar els dipòsits de greixos localitzats i cel·lulitis a partir de les microones especials anomenades Coolwaves, ja pot presumir de reconeixements internacionals en menys d’un any del seu naixement.

El nou tractament llençat al mercat el 2018 per DEKA, va rebre aquell mateix any a Las Vegas, el premi Aesthetic Industry Award a la millor tecnologia innovadora 2018.

A més, a la conferència mundial celebrada a Montecarlo sobre medicina estètica i antiedat, aquest sistema revolucionari va ser destacat com la millor tecnologia no invasiva per a la remodelació corporal.

Milers de persones arreu del món ja han provat l’eficàcia d’aquest tractament i han pogut verificar els nombrosos avantatges que ofereixen aquestes microones (Coolwaves) intel·ligents i perfeccionades, per a la remodelació corporal. 

A KORR, t’oferim l’oportunitat de venir a comprovar els resultats del prestigiós sistema ONDA. Som el primer i únic centre que l’ofereix a la ciutat de Mataró i rodalies. T’hi esperem!

 


Premi “Aesthetic Industry Awards – Winner 2018”.

SUBIR