¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ONDA Coolwaves: El secret de la remodelació corporal !

divendres, 27 març 2020

 

Has pensat alguna vegada si pot existir un sistema de remodelació corporal que tracti de forma efectiva i real el greix localitzat, la cel·lulitis i el tensat de la pell?
Doncs ONDA COOLWAVES ho fa ! Actúa als tres problemes corporals principals:

  • Greix localitzat
  • Cel·lulitis
  • Tensat de la pell

 

Com actua sobre el greix localitzat?

Mitjançant una escalfor, els adipòcits (cèl·lules greixoses) alliberen una quantitat de lípids que seguint un procés aniran directament al sistema limfàtic, reduint el greix de forma progressiva.

 

Com actua sobre la cel·lulitis?

La cel·lulitis és el resultat d´una acumulació de greix en el teixit adipós i una retenció d´aigua al seu voltant. Quan els adipòcits creixen de volum el resultat és una pell d´aspecte irregular (pell de taronja) que si no es tracta amb temps, es va endurint fins a crear un teixit fibrós.
L´energia Coolwaves és absorbida pel teixit, desfent el col·lagen antic (pell de taronja) i fa possible una regeneració de col·lagen nou i més elàstic. El resultat es la desaparició de l´efecte de la pell de taronja.

 

Com actua sobre el tensat de la pell?

L´escalfament profund produït per Coolwaves provoca una contracció de les fibres de col·lagen a la dermis, aconseguint un estirament, per tant millora la flaccidesa de la pell.

 

Quines àrees del cos puc tractar amb Onda Coolwaves?

Puc tractar les zones de:
Abdomen, cintura, Cames, Glutis, Braços, línia del sostenidor… però tenint en compte que cada persona és diferent, no podem especificar quines zones responen més o menys a un nombre de tractaments o resultats. Sí que podem afirmar amb seguretat que el tractament és molt efectiu en cel·lulitis i estirament de la pell, mentre que en una reducció de greix d´un abdomen ample es necessita una mica més de temps.

 

Si les Ones Coolwaves tenen acció tèrmica, quina temperatura pot assolir la zona que s’està tractant?

La temperatura pot arribar entre 50º i 53ºC a la capa greixosa subdèrmica. Cap equip ha aconseguit elevar aquesta temperatura sense fer malbé cap altre teixit. D´aquí la seva efectivitat.

Aquest sistema té contraindicacions?

Abans de començar, es programa una visita informativa a on s’explica en què consisteix el tractament, i s´avalua de forma personalitzada cada cas.

 

Hi ha efectes secundaris?

Pot haver-hi algun efecte secundari , però és molt poc probable.
Els efectes habituals després d´un tractament poden ser: picor lleu, sensació d´escalfor i vermellor a la zona tractada .

 

Cada quant haig de fer la sessió?

L´interval mínim entre sessió i sessió és cada dues setmanes, ja que el cos necessita uns dies per eliminar i drenar tot el residu de les cèl·lules adiposes.

 

Quan notaré resultats?

Pots notar resultats immediatamente després de la 1ª sessió, però evidentment els grans resultats es noten al cap d’algunes setmanes.

 

Puc començar el tractament a qualsevol època de l´any?

Evidentment es pot començar en qualsevol moment o època de l´any.

 

A on puc fer el tractament Onda Coolwaves?

Pots realitzar el teu tractament a KORR Mataró. Som un centre autoritzat i exclusiu al Maresme en aquesta tecnología.
És un sistema que molts cirurgians plàstics prenen com a alternativa a la cirurgia.

 

ONDA COOLWAVES, en acció !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mònica Almirall Villaverde, directora de KORR Mataró.

SUBIR