¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ENPITSU PLUS: La revolució en tractaments facials

divendres, 24 maig 2019

 

La pell és l’únic òrgan que està exposat directament a l’exterior. Aquesta és un reflex de la nostra salut tant física com mental i és per això que no podem obviar la importància de cuidar-la.

Aquest nou dispositiu de tecnologia innovadora creat per Utsukusky Cosmetics ha revolucionat el mercat de l’estètica científica internacional, aportant una solució definitiva a les cicatrius i arrugues de la nostra pell, amb un sistema que definitivament ens acosta a l’increïble futur de l’estètica. Encara no coneixes els seus beneficis?

La reconeguda eficàcia d’aquest sistema ha fet que milers de persones s’animin a comprovar els seus resultats. S’adapta a les característiques de cada pell i és aplicable a diverses zones del cos com el coll, el cos i la cara.

A més a més, a les micro agulles de les que disposa el llapis dermal, s’hi poden aplicar factors de creixement amb plasma vegetal, àcid hialurònic, col·lagen i vitamina C, imprescindibles per a la efectivitat del revolucionari tractament, i que el diferencien de la resta.

Al nostre centre KORR Mataró, t’oferim l’oportunitat de venir a comprovar els resultats del prestigiós sistema en Enpitsu Plus.

T’hi esperem!

 

 

SUBIR