¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

El mètode Floral de Bach i la PNL

divendres, 07 octubre 2016

POST_korr_PNL+flors

Dos sistemes potentíssims per treballar l'”Aquí i Ara” i així aconseguir els canvis que desitgem nosaltres mateixos. Tant les essències florals del Dr. Bach com la PNL (Programació Neurolingüística) tenen la mateixa filosofia, “l’harmonia entre la ment, el cos i l’ésser, com un TOT”, concepte de globalitat.

Aquests dos sistemes van fent el seu camí i els seus resultats en el coneixement d’un mateix i en la pressa de consciència, i així anar descobrint la persona: qui és?, com actua?, perquè fa el que fa? En determinats moments de la seva vida.

Les Flors de Bach aportaran patrons codificats d’informació, que el nostre propi cos té la capacitat de llegir i desxifrar, donant com a resultat una harmonia en el nostre camp energètic vibracional, alineant així mateix els pensaments, sentiments i emocions, de manera que l’individu sigui congruent amb si mateix. Aquesta falta d’alineació el Dr. Bach la va anomenar Dissociació entre el cos i l’ànima.

La PNL ens proporciona un seguit de tècniques d’autoconeixement, d’estratègies i recursos per aconseguir els nostres objectius, i a més a més poder detectar creences limitadores que podem aconseguir substituir per altres creences potenciadores que ens ajudaran a descobrir quina és la nostra identitat i missió de la nostra vida i així aconseguir el canvi que estem buscant i desitjant.

Estem entre dos sistemes que es relacionen i complementen, que potencien els resultats a l’hora de reviure canvis en el nostre interior, i en la presa de decisions.

Dos mètodes que t’acompanyen mentre viatges fins a arribar a la felicitat i el benestar.

Tu decideixes! T’apuntes?

SUBIR