¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Comprova l’efecte de la Radiofreqüència!

dilluns, 11 desembre 2017

Beautiful face with beautiful closed eyes

Avui dia, amb tanta varietat i ofertes que existeixen en el mercat de l’estètica i de la cura de la pell, val la pena preguntar-se si realment ens fem el que necessitem o ens deixem portar per les tendències de màrqueting. Potser ens oblidem del més important… Què és realment el que necessito?

A KORR la metodologia que s’utilitza implantada per Mònica Almirall i el seu equip és, en primer lloc, una correcta anàlisi i estudi de la pell per decidir el tractament més adequat.

Ara us parlarem de la radiofreqüència com una de les tècniques científiques en la regeneració dels teixits.

La RADIOFREQÜÈNCIA és un dels tractaments pel rejoveniment facial més efectius que existeixen en l’actualitat. És una tècnica segura i indolora que s’ofereix com el nou lífting sense cirurgia. Les contraindicacions són mínimes i no requereix cap cura especial un cop hem finalitzat la sessió.

COM TREBALLA LA RADIOFREQÜÈNCIA?

La radiofreqüència treballa sobre el teixit subcutani produint una energia en forma de calor, i així provocar internament una important activació del col·lagen i elastina afavorint l’aportació d’oxigen i nutrients millorant la textura, lluminositat i aconseguir una important reafirmació i allisament de les arrugues.
El tractament consisteix a netejar la zona i deixar la pell neta i preparada, on seguidament apliquem un gel conductor i amb un elèctrode anem treballant lentament, zona per zona, fins a arribar a la temperatura programada.
El tractament és molt agradable i relaxant, encara que de vegades es pot sentir una mica de picor provocada per la calor.

QUINS CASOS ES PODEN TRACTAR?

Principalment podem tractar casos que presentin important flaccidesa en el teixit o arrugues poc o molt marcades.
Així mateix podem notar bons resultats en pells desvitalitzades, apagades i amb poca elasticitat, donant-los un efecte lífting i tonificat.

QUAN ES NOTEN ELS RESULTATS?

Els resultats són visibles des de la primera sessió, però els efectes de la radiofreqüència són acumulatius per tant els resultats més espectaculars no es veuen fins als 3 o 4 mesos després d’haver finalitzat el tractament.

QUANTES SESSIONS ES NECESSITEN?

El nombre de sessions dependrà de cada client i de la necessitat de cada un d’ells, però es recomana un mínim de 6 a 10 sessions.

SUBIR