¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Claus per tenir una pell sana i jove

dijous, 09 novembre 2017

Pristine_2

 

Quan som joves, la nostra pell té, habitualment, una aparença flexible i turgent. Això es deu en gran mesura al fet que les fibres que la componen tenen una gran capacitat de retenir aigua, capacitat que van perdent amb el pas del temps. Com a conseqüència d’això, la pell perd hidratació, deixa d’estar llisa, i es comencen a marcar les línies d’expressió, convertint-se en arrugues.

L’aparició d’arrugues i la flacciditat de la pell són, sense cap dubte, els signes més evidents de l’envelliment cutani.

El procés d’envelliment deixa la seva empremta sobre la pell en forma d’arrugues i flacciditat, però si la cuides diàriament es mantindrà sana i amb bon aspecte tot i el pas del temps.

Alguns consells per frenar l’envelliment de la pell:

– Neteja: Mantenir la pell neta, exfoliada i tonificada.

– Hàbits de vida saludables: exercici físic, dieta equilibrada rica en antioxidants, hores de son, reduir l’estrès, evitar excessos de tabac i alcohol.

– Bona hidratació: per dins i per fora (cremes hidratants, aigua, sucs de fruites…). Una pell nodrida i hidratada de manera correcta està més preparada per afrontar les inclemències del temps i evita la formació i aparició de les arrugues.

– Tractaments facials: al nostre centre fem una valoració prèvia i t’aconsellem el millor tractament segons el seu tipus de pell i la necessitat concreta. Coolifting, Radiofreqüència, Microdermabrasió amb punta de diamant i aplicacions amb vitamines, minerals i Q10 són els tractaments facials més adequats per tenir cura de la pell envellida, danyada del sol, amb taques o arrugues.

La pell facial és la més delicada i mereix una atenció especial. Per això, a KORR Mataró tenim professionals altament qualificats i utilitzem les tècniques més innovadores per a la vostra tranquil·litat i seguretat.

 

Foto-coolifting

SUBIR