¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Assistim al VI Medical Laser Congress Top 100+ !

dimarts , 08 setembre 2020

 

El passat cap setmana, els dies 4 i 5 de setembre 2020, es va celebrar a Donostia (San Sebastiàn) el Top 100 Medical Laser Congress 2020 organitzat per l’empresa Reference Medical.

L’esdeveniment reuneix anualment als principals referents de làser i altres tecnologies innovadores per a tractaments dermatològics i d’estètica mèdica.

En Carles Sánchez coach en PNL i Flors de Bach i la Mónica Almirall directora del centre KORR Mataró van poder gaudir de l’oportunitat d’assistir en la que ha estat la sisena edició del Congrés.

“Van ser uns dies de molt aprenentatge i una experiència molt enriquidora, on vam poder compartir coneixement amb altres professionals del sector, gaudir de ponències de reconegut prestigi internacional i conèixer, en exclusiva, les últimes novetats en tecnologia estètica per a oferir als clients del nostre centre, uns serveis d’estètica científica professionals i innovadors”.

Agrair a tot l’equip de Reference Medical per oferir-nos, un cop mes, aprenentatge, professionalitat, innovació i diversió !

 

Mónica Almirall del centre KORR Mataró.

 

SUBIR