¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Aquest 2018 lluir una pell radiant és possible

dissabte, 03 febrer 2018

 

 

La pell facial és la més delicada del cos i per tenir un bon aspecte requereix una atenció especial. Algunes tècniques i productes poden ajudar a fer que la pell de la cara llueixi hidratada, amb un color uniforme i brillant. No cal recórrer a la cirurgia estètica perquè la pell facial estigui més bonica, hi ha moltes tècniques facials com la microdermoabrasió, el Coolifting o la radiofreqüència que poden canviar l’aspecte de la teva pell. A més, deixar de fumar, beure molta aigua o vigilar amb la llum del sol són petits consells que poden contribuir en el bon aspecte de la cara.

Hi ha molts tipus de pell com, per exemple, les pells amb taques, arrugues, envellides o danyades per la intensitat del sol. Cada tipus de pell necessita una atenció concreta, només cal saber el que és millor per cada una i com cuidar-la.

Si el teu propòsit és millorar l’aspecte de la pell no us perdeu els tractaments i consells que us oferim a continuació

Tractaments facials

Els centres d’estètica ofereixen tractaments per millorar l’aspecte de la pell com, per exemple, la microdermoabrasió. Aquesta tècnica està pensada per les pells amb arrugues i danyades pel sol i consisteix en l’exfoliació mecànica i controlada de les capes més superficials de la pell. Com a conseqüència d’aquesta exfoliació, s’observa un augment de l’elasticitat i el to de la pell i s’eliminen les taques produïdes pel sol, així com les línies d’expressió i les arrugues.

La radiofreqüència és una altra de les tècniques recomanades per aquells que vulguin lluir una pell facial més bonica aquest 2018. És una tècnica indolora i eficaç que aconsegueix una pell més saludable, hidratada, rejovenida i lluminosa. Amb aquesta tècnica es pot tractar qualsevol zona del cos en la que es vulguin aconseguir bons resultats.
Per últim, el Coolifting és un tractament innovador: molt ràpid que, amb només cinc minuts, mostra un aspecte més jove de la pell allisant-la i il·luminant-la. És un procediment indolor que ofereix un resultat visible des de la primera sessió.

Article publicat al web www.totmataro.cat

SUBIR