¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Accurett, Enpitsu Plus i ONDA Coolwaves: tres nous tractaments revolucionaris

dimecres, 30 gener 2019

 

KORR Mataró disposem sempre de la última tecnologia per oferir-te els tractaments més innovadors d’estètica científica. Avui presentem tres nous mètodes que s’han incorporat recentment al nostre centre. Destaquen per la seva eficàcia, rapidesa i precisió. I si encara no has tingut l’oportunitat de provar-los, t’ho expliquem perquè coneguis una mica més sobre els beneficis d’aquests nous tractaments

ACCURETT, elimina les taques

Accurett és un fantàstic tractament facial que et permet eliminar de manera definitiva les imperfeccions de la pell. Dir adéu a les teves taques mai havia estat tan fàcil!

Accurett tractament facial.

ENPITSU PLUS, elimina les arrugues

La nostra segona novetat ofereix un sistema segur, ràpid, higiènic i eficaç de penetració transdèrmica. Enpitsu Plus, un llapis dermal que permet eliminar tot tipus d’arrugues. Millora la teva pell en tots els sentits.

Enpitsu Plus Tractament.

Enpitsu Plus tractament facial.

ONDA COOLWAVES, remodelació corporal

I finalment presentem ONDA les innovadores ones Coolwaves és un tractament de remodelació corporal que destaca en totes les aplicacions. Elimina de manera eficaç el greix localitzat, cel·lulitis, etc., sense risc de punts calents en la pell.

Ones Coolwaves Tractament.

ONDA Coolwaves tractament corporal.

SUBIR